“Większa przestrzeń oznacza większe zyski”. Jeśli prowadzisz restaurację, to musisz przyznać, że do żadnej branży to zdanie nie pasuje aż tak dobrze, jak właśnie do Twojej. W końcu każdy dodatkowy metr powierzchni oznacza, że możesz przyjmować jeszcze więcej gości, a co za tym idzie – realnie zwiększać swoje zarobki.
Jednak co zrobić, jeśli Twój lokal już został zagospodarowany w 100% i nie chcesz, aby “dokładanie” kolejnych stolików odbywało się kosztem komfortu Twoich klientów oraz pracowników? Odpowiedź może stanowić ogródek restauracyjny – ale nie taki “zwykły”.
Stwórz ulubione miejsce Twoich gości
Jeśli po przeczytaniu tego tekstu w Twojej głowie pojawiła się myśl o “typowym” ogródku z parasolami, z którego możesz korzystać maksymalnie przez 3 – 4 miesiące w roku (i to tylko, gdy pogoda na to pozwala) – uspokajamy.
To, co chcemy Ci zaprezentować, to zupełnie innym wymiar restauracyjnego ogródka. Zapomnij o organizowaniu tandetnej przestrzeni, która nijak ma się do stylu i charakteru Twojej restauracji, nie sprawdza się, gdy pogoda nie sprzyja, a dodatkowo nie daje Ci w pełni wykorzystać potencjał Twojego lokalu.
Tarasola, bo o niej mowa, to nowoczesna konstrukcja, która na stałe zagości w otoczeniu Twojej restauracji. Tworząc stylową, funkcjonalną i komfortową przestrzeń – idealną do wyróżnienia się na tle konkurencji i przyciągnięcia nowych klientów.
Ogródek restauracyjny, który realnie powiększy Twój lokal
Twój obecny lokal z pewnością nie jest “z gumy”, ale za sprawą Tarasoli może taki być. W zależności od położenia oraz otoczenia restauracji – możesz zyskać od kilkunastu do nawet kilkudziesięciu metrów kwadratowych dodatkowej przestrzeni, którą udostępnisz swoim gościom.
Ogródek otwarty przez 365 dni w roku
Obawiasz się, że inwestycja w tego typu obiekt będzie zwracała się przez wiele lat, ponieważ będziesz z niego korzystać tylko przez kilka miesięcy – i to jedynie w ścisłym sezonie? Nie do końca. Tarasola zapewni nie tylko dodatkowe miejsce, ale również pełną swobodę jej aranżacji, budowy oraz wyposażenia.
- Gdy na zewnątrz będzie ciepło i słonecznie – skorzystasz z możliwości otworzenia ścian i zadaszenia tak, aby Twoi klienci mogli być bliżej natury.
- Gdy pogoda będzie niesprzyjająca – sprawnie zamkniesz cały restauracyjny ogródek, a nawet wyposażysz go w dodatkowe źródło ogrzewania. W ten sposób otrzymasz przestronne i komfortowe pomieszczenia, z których Twoi klienci będą mogli korzystać przez okrągły rok.
Twoja tarasola może zostać wzbogacona o oświetlenie, nagłośnienie oraz wiele innych urządzeń, które sprawią, że przebywanie w niej będzie jeszcze przyjemniejsze.
Twoja restauracja z ogródkiem – gotowa szybciej, niż myślisz
A co z montażem tego typu tarasu? Czy aranżacja nowej przestrzeni będzie wymagała przeprowadzenia gruntownego remontu, a co za tym idzie – czasowego zamknięcia Twojej restauracji? Odpowiedź brzmi: nie!
Wszystkie prace związane z budową nowej przestrzeni restauracyjnej mogą potrwać zazwyczaj od kilku dni do kilku tygodni. Co jednak najważniejsze – w żaden sposób nie zablokują funkcjonowania biznesu. Twój lokal (naturalnie – z drobnymi utrudnieniami) będzie mógł działać prawie tak, jak dotychczas!
Ogródek restauracyjny, który zamówisz teraz, a zapłacisz później
Uważasz, że tarasola może stać się świetnym rozwiązaniem, które pozwoli rozwinąć Twoją firmę? Jednak aktualnie nie posiadasz wystarczających środków pieniężnych na jednorazowe sfinansowanie całej tej inwestycji? Nasze tarasole są dostępne w przystępnym leasingu, który nie wymaga przeprowadzania skomplikowanych procedur i sprawia, że tego rodzaju przedsięwzięcie załatwisz praktycznie “od ręki”.
Rozwiń swój biznes razem z nami
Przejdź do kontaktu, aby porozmawiać o zaprojektowaniu i montażu nowoczesnej tarasoli przy Twoim lokalu. Nasi doradcy chętnie zapoznają się z Twoimi potrzebami, a następnie – zaproponują najbardziej dopasowane rozwiązania.